Bouwdroger bestellen bij Dry Air bouwdrogers

Noord-Brabant en Limburg

Levering gratis in de provincies Noord-Brabant en Limburg vanaf 4 weken huur. Bij huur van minder dan 4 weken wordt er éénmalig €40,00 excl. btw gerekend voor levering, installatie en ophalen. De minimum huurperiode is 2 weken.

Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Zeeland

Voor de provincies Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Zeeland geldt een minimum huurperiode van 4 weken en wordt er éénmalig €60,00 excl. btw gerekend voor levering, installatie en ophalen.
Bij meerdere toestellen, mail ons voor een offerte op maat.

Overige provincies géén levering

Noord Brabant

Levering gratis in de provincie Noord-Brabant vanaf 4 weken huur. Bij huur van minder dan 4 weken wordt er éénmalig €40,00 excl. btw gerekend voor levering, installatie en ophalen. De minimum huurperiode is 2 weken.

Limburg

Levering gratis in de provincie Limburg vanaf 4 weken huur. Bij huur van minder dan 4 weken wordt er éénmalig €40,00 excl. btw gerekend voor levering, installatie en ophalen. De minimum huurperiode is 2 weken.

Gelderland

Voor de provincie Gelderland geldt een minimum huurperiode van 4 weken en wordt er éénmalig €60,00 excl. btw gerekend voor levering, installatie en ophalen.

Utrecht

Voor de provincie Utrecht geldt een minimum huurperiode van 4 weken en wordt er éénmalig €60,00 excl. btw gerekend voor levering, installatie en ophalen.

Zuid-Holland

Voor de provincie Zuid-Holland geldt een minimum huurperiode van 4 weken en wordt er éénmalig €60,00 excl. btw gerekend voor levering, installatie en ophalen.

Zeeland

Voor de provincie Zeeland geldt een minimum huurperiode van 4 weken en wordt er éénmalig €60,00 excl. btw gerekend voor levering, installatie en ophalen.

Bestellen » Velden met een * zijn verplicht – Huurperiode minimaal 2 weken

Online een bouwdroger bestellen

Huurvoorwaarden bij een bouwdroger bestellen

  • Huurprijzen zijn exclusief 21% BTW.
  • Levering gratis in de provincies Noord-Brabant en Limburg vanaf 4 weken huur. Bij huur van minder dan 4 weken wordt er éénmalig €40,00 excl. btw gerekend voor levering, installatie en ophalen. De minimum huurperiode is 2 weken.
  • Voor de provincies Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Zeeland geldt een minimum huurperiode van 4 weken en wordt er éénmalig €60,00 excl. btw gerekend voor levering, installatie en ophalen.
  • Huurder is verantwoordelijk voor schade, verlies of diefstal.
  • Identiteitskaart is verplicht.
Call Now Button